25.1.08

LIFE & STYLE


ХИЛАРИ ДЪФ пуска на пазара нов аромат. Парфюмът носи сладникавото име “Wrapped with Love”, което ще рече “Опаковано с любов”. Както и може да се очаква, той има силно изразено сладко ухание на плодови цветя. Очаква се ароматът да атакува пазара до няколко седмици, за да “улови” треската за романтични подаръци преди празника на влюбените Свети Валентин.



КИРСТЕН ДЪНСТ е новата муза на “Мiu Miu”. Младата актриса е новото вдъхновение на Миучa Прада, която заложи на нейното невинно и кукленско излъчване за последната си рекламна кампания. Приятелката на Супермен позира пред фотообективите, облечена в пролетно-лятната колекция на марката, като изненада със завидни моделски заложби. Очаква се екстравагантните кадри да украсят страниците на най-елитните модни списания още през следващия месец.




РИАНА вдъхнови Марк Джейкъбс. Дизайнерът пусна в продажба чанта, чийто модел е измислен в чест на младата певица, която неотдавна зарадва и българските си фенове с концерт на живо. Аксесоарът се предлага в две разновидности ­ сребърна кожа и ръждив велур, а цената върви между 1650 и 2075 долара.




МАРИЯ ШАРАПОВА стана първото рекламно лице на Sony Ericsson Mobile Communications. С този договор тенисистката, която дълго време беше сравнявана с другата руска надежда в този спорт, Анна Курникова, доказа, че е по-добра не само на корта, но и в рекламните сделки. Естествено, споразумението донесе на Мария доста тлъста печалба, която, въпреки че е конфиденциална информация, вече е сравнявана с наградните фондове на най-елитните тенис турнири.



НАОМИ КЕМБЪЛ се забърка в поредния скандал. Известната манекенка и отскоро журналист в GQ побърза да се възползва от новата си позиция и завъртя флирт с президента на Венецуела Уго Чавес. Г-ца Кембъл е взела интервю от наскоро спечелилия трети мандат държавник и не след дълго двамата са били забелязани в интимна близост. Явно, чернокожата газела много добре умее да води “преговори на високо ниво”.

Няма коментари: