16.1.08

LIFE & STYLE

СТЕЛА МАКАРТНИ роди момче. Само преди броени дни талантливата дизайнерка, която изостави кариерата си по време на почти цялата бременност, се сдоби с трето дете. Бебето е родено по естествен път и се казва Бекет Робърт Лий. Очаква се до броени дни новият член на семейство Макартни да се прибере у дома при почти тригодишния си брат Miller Alasdhair James и сестра си Bailey Linda Olwyn Willis, която в през декември миналата година навърши годинка.


МАС пуснаха нова колекция с разкрасителни продукти. N. Collection е вдъхновена от новата тенденция в грима за възможно най-натурална визия. Специалистите от модния гигант са разработили коректор и фон дьо тен в максимално естествена гама, които са почти незабележими дори на слънчева светлина. "N. Collection е гола, съблазнителна и назряваща за скандал", казват експертите от МАС.



ПЕНЕЛОПЕ И МОНИКА КРУЗ пуснаха пролетно-лятната си колекция за "Манго". Известната испанска актриса и сестра й и този път не изневериха на утвърдения си стил, като представиха свежа и непретенциозна модна линия, която радва окото с живи цветови комбинации и закачливи кройки.




НАТАЛИ ПОРТМАН пусна собствена колекция от обувки, реализирана от нюйоркския бутик Te Casan. Интересното при новата линия чепици е, че са изцяло leather free, т.е. без кожа. Натали е вегетарианка вече доста години и е фен на аксесоари, които са изработени от неживотински продукти. Тя дори взриви страстите, като обу пластмасови обувки на изискания червен килим. 5% от продажбите на колекцията ще отидат за благотворителност, свързана със спасяването на невинни животни от лапите на модната индустрия.


Няма коментари: