4.1.08

LIFE & STYLE

ВИКТОРИЯ БЕКЪМ стана за смях на сцената на Telefonica Arena Pavilion в испанската столица Мадрид. Причина за излагацията стана свръх тясното златисто бюстие, което така беше стегнало гърдите на г-жа Бекъм, че те приеха причудлива форма, а кожата й сякаш се "изливаше" по ръбовете. Дизайнерът на скандалното творение, Роберто Кавали, се оправда пред медиите, че единствено и само капризите за възможно най-тясна талия на спайската са довели до трагичния резултат.



ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС планира да съди дизайнера Анди Хилфигер, брат на Томи Хайлфигер. Крепкото партньорство между певицата и Анди беше развалено през 2006 г., когато марката на латино-дивата Sweetface претърпя нечувано фиаско на седмицата на модата в Ню Йорк. Според вестник New York Daily News, истинският раздор е бил причинен от съпруга на Джен - Марк Антъни, който постоянно се месил в делата на половинката си. Кой е прав и кой крив, ще решава съдът през пролетта.


НАОМИ КЕМБЪЛ се захвана с журналистика. 37-годишната газела е приела предложението на британското издание на сп. GQ. Красавицата е натоварена с отговорната задача да интервюира само каймака на политическия елит. Първа жертва на чаровната репортерка ще бъде президентът на Венецуела - Уго Чавес, който ще попадне под обстрела от остроумните й въпроси още през първите дни на годината. Наоми споделя, че е изключително въодушевена от новата си работа и дори прави опити за среща с кубинския диктатор Фидел Кастро след оздравяването му.


ТАТУ блеснаха на корицата на руския MAXIM. Палавият дамски дует напомня, че дори пораснали, имиджът им си остава все така скандален. На снимките Юлия, която роди в края на декември, е в напреднала бременност, а Лена демонстрира нежни, почти бащински чувства към корема на старата си дружка. В откровено интервю двете говорят за скандалите, бащата на бебето и бъдещите си планове.


Няма коментари: