27.2.08

LIFE & STYLE

PAUL&JOE направиха дизайнерски кенове за газираната вода Perrier. След Christian Lacroix за Evian, главната дизайнерка на френската марка, Sophie Albou създаде принтирани ретро кенове, с които изисканата напитка още по-категорично доказва, че освен престижно, да се пие Perrier е и модерно. За сега лимитираната серия ще бъде пусната само в Щатите, като се очаква след първите продажби да се изготви маркетингова стратегия и за европейския пазар.

/Бутилките на Christian Lacroix за Evian бяха хитът на изминалата нюйоркска седмица на модата. Френската вода е на цена от 1.98 €, а дизайнерската Haute Couture бутилка с формата на “ледена кралица” е скромните 5000 €, а печалбата отива за благотворителност. На това му се казва “да пиеш една студена вода”./

КРИСТИНА АГИЛЕРА, която отскоро е майка, вдъхнови бижутера и семеен приятел Stephen Webster да изработи изискани дамски украшения. Колекцията включва бижута от сребро, инкрустирани с различни видове скъпоценни камъни. Освен муза на Stephen Webster, Кристина ще бъде и лице на колекцията, като се очаква още през април да блесне в цялата си прелест за рекламната кампания.




НОВА МАНИЯ за екологични пазарски чанти превзе Англия. След “I’m not a plastic bag”, британци са полудели по закачливите Fukuro чанти на Eley Kishimoto, печалбата от чиято продажба отиват във фондация занимаваща се с проучвания за лек на Рака. Пазарските торби с нарисуван бухал са на цена от 2,99 лири, като 2 са на цената на една.



РОБЕРТО КАВАЛИ подготвя верига завадения носещи името Cavalli Clubs. Първата перла в короната вече е в довършителен процес, като се очаква още през октомври да отвори врати ултра модерният кавали клуб в Дубай. Стилът, както кавали сам го описва е: “модерен, с ренесансово нюанс, смесица между миналото и бъдещето, със силно Тосканско влияние в кухнята”. Отварянето на клуба ще съвпадне с откриването на луксозна резиденция по дизайн на Кавали в Дубай, “Всичко ще бъде Кавали, от подът, до щипките за лед и чиниите”. Най-вероятно следващите фешън заведения ще бъдат в столиците на купона Лондон, Милано и Маями, споделя дизайнерът.


Няма коментари: