27.2.08

Кой е вашият цвят?

Изберете своята палитра за пролетно-летния сезон

Тази година модните тенденции през топлия сезон ни дават неограничен избор от цветовата палитра. Именно затова, за да не се чувстваме като дечица в сладкарница, ходейки по магазините, е хубаво отрано да изберем нюансите, които ще вълнуват гардероба ни през следващите месеци. Ето и значението на цветовете, които се очертаха като тенденция през изминалите седмици на модата в големите фешън столици.
Червен
Огненият цвят винаги е символизирал енергия, активност, агресия и страст. Той е предпочитан от смелите и емоционални натури. Носейки този цвят, вие ще "симулирате" по-голяма самоувереност и самочувствие. Не случайно истинската съблазнителка винаги носи червено бельо.
Лилав
Като се абстрахираме от "виолетовата мания", която заля модните подиуми през изминалия сезон, това е доста шармантен нюанс, предпочитан от хора с естетически усет и творческо мислене. Облечени в този цвят, вие ще създадете впечатление за оригинална, самостоятелна и независима личност. Лилата носи и лека меланхолия със себе си, затова не трябва да се прекалява с употребата му.
Жълт
Това е изборът на оптимистите. Закачлив цвят, с който няма как да не останете забелязани, особено ако е в ярки и наситени нюанси. Облечени в патешко жълт тоалет, вие ще изглеждате като любознателен и весел човек, който не се страхува от нови предизвикателства.
Син
Този цвят е символ на спокойствието и комфорта. Обикновено е избиран от по-срамежливи и затворени личности, които се страхуват от промените. Нека не забравяме, че това е цветът на аристократичността, която сама по себе си носи известна студенина и резервираност. Носейки го в ежедневието, ще демонстрирате скромност и добри намерения.
Зелен
Подобно на синьото, зеленият цвят също символизира спокойствие и хармония. Хората, които се увличат по този нюанс, са уравновесени и в унисон със заобикалящия ги свят. Избирайки го, показвате, че сте толерантен, стабилен и спокоен човек.
Оранжев
Това е цветът на свободолюбивите, любопитни и атрактивни личности. Изключително кокетен нюанс, който зарежда с настроение и положителна енергия. Оранжевото показва на околните, че сте позитивни, общителни и дружелюбно настроени.
Розов
Освен романтика и нежност, този цвят демонстрира и известна незрялост. Хората, които го предпочитат, имат способност да бягат от реалността и често са фантазьори. Носейки го, вие ще придобиете лолитско излъчване на сантиментален, чувствителен и обичлив човек.

Няма коментари: