27.2.08

LIFE & STYLE

ПАРИС ХИЛТЪН сама продава обувките си в известната американска верига магазини Macy's. Хотелската наследница тръгна на обувно турне, за да реализира по-големи печалби с колекцията си чепици, за чието излизане ви осведомихме преди броени седмици. Явно русата амбиция няма умора, защото паралелно с промоцията Парис ходи и на всички премиери на най-новия си филм "The Hottie and The Nottie", който вече превзема box office класациите в Щатите.





ШЕРИЛ КРОУ пуска собствена линия дънкови облекла през лятото. Дизайнът на облеклата ще бъде дело на личния стилист на певицата, като се очаква цените да са приемливи и достъпни. "Винаги съм била любителка на джинсите - споделя Шерил - Искам да предоставя възможност на всеки да придобие готин и младежки вид, без да се налага да плаща висока цена за това".



ТОМИ ХИЛФИГЪР ще се ожени за приятелката си, бившия модел Dee Ocleppo. Според слуховете преди броени дни в нюйоркския хотел St. Regis модният магнат е коленичил пред Дий с огромен диамантен пръстен в ръка. Това ще бъде втори брак за Хилфигър след този със Сузи Хилфигър, завършил през 2005 г.


Няма коментари: