7.2.08

LIFE & STYLE


ВИКТОРИЯ БЕКЪМ се оттегля от музикалната сцена, за да се отдаде изцяло на модния бранш. Пош Спайс обяви, че музикалната й кариера е минало и оттук нататък ще се съсредоточи върху дизайнерските си проекти. "Обмислям тази стъпка от доста време. - споделя Виктория - В момента събирам екип от хора, които ще ми помагат в проектите, след като завърша ангажиментите по турнето до месец."






РИАНА ще учи децата да пият мляко. Тийн-идолът е новото лице на кампанията Got Milk, която възпитава малчуганите да се снабдяват редовно с калций. Част от посланието на плаката гласи: "Млякото е моят избор. Някой проучвания твърдят, че тези, които предпочитат млякото пред захарните напитки, са по-здрави, а протеинът помага за мускулатурата. Така че млъквай и пий."




ПЕТРА НЕМЦОВА е новото лице на Rampagne Jeans. Манекенката остана само по дънки за последната колекция на марката, която вече щурмува магазините. Напоследък красавицата не може да си поеме дъх от ангажименти, като дори разклати бедра в секси реклама по време на пран-тайма на американската супер купа.


НАТАЛИЯ ВОДЯНОВА се оттегля след 10 годишна кариера на подиума. Такъв слух тръгна из модните среди след последното ревю на Валентино, по време на Седмицата на висшата мода в Париж. 25-годишната манекенка, която наскоро роди третото си дете, ще се отдаде на семейството си и на благотворителност. "Може да направи и още някое друго ревю, но при хонорар от 500 000 долара", шегуват се медиите. Очаква се в най-скоро време пресаташетата на красавицата да дадат повече информация по въпроса.



КАТИ ХИЛТЪН пусна собствен аромат. След дъщерите си Парис и Ники, сега и Кати се впусна в дебрите на парфюмерийния бизнес. Уханието се казва "My Secret" и вече се предлага във веригата Macy's на цена от 52 долара. В шишенце с формата на диамантено сърце богаташката е подбрала букет от аромат на мандарина, бяла фрезия, божур, роза, жасмин, листа на кайсия, сандалово дърво, ванилия и позлатен кехлибар.

Няма коментари: