27.2.08

LIFE & STYLE

АРМАНИ ще продава великденски яйца. Дизайнерът пусна колекция шоколадови вкусотии под формата на великденски яйца за истинските фешън маниаци. Уникалните изкушения са ръчна изработка, от бял шоколад с монограм А от какаов крем, и са прилежно опаковани в красива кадифена кутийка. Все още не е проверено, дали яйцата са борци, или е възможно да отстъпят на кокошите си подобия.


ЕВА ГРИЙН е новото лице на Montblanc. Френската актриса, позната като момиче на Джеймс Бонд във филма “Казино Роял” е новото лице на дамските колекци бижута и часовници на известната марка. “За мен ще бъде удоволствие да работя с Montblanc. - споделя Ева - С радост ще подкрепям културните им инициативи и най-вече работата им с УНИЦЕФ.”



КИМ КАРАШИЯН стана модел на Bongo. Порно-звездата от арменски произход е новото рекламно лице на известната американска марка за конфекция. “Това е много младежка и свежа кампания, и за мен е част да бъда част от нея – споделя красавицата – Удивена съм, колко добре стоят дънките на Bongo, те обхващат релефите ми точно на правилното място”




ЖАН-ПОЛ ГУТИЕ ще бъде дизайнер на костюмите на КАЙЛИ МИНОУГ за турнето й KylieX2008. След Мадона през 1990 г., Гутие ще облече друга икона на поп музиката, а именно Кайли. До няколко месеца турнето по промотирането на последния албум на певицата “Х” ще мине и през България и ще можем лично да се порадваме на тоалетите на френския гений.

Няма коментари: