4.10.07

Снимките на Сексът и градът – THE MOVIE продължават с пълна пара. Истерията около снимачната площадка е потресаваща и на организаторите им е изключително трудно да озаптят освирепялата тълпа фенове, които следват любимките си из цял Ню Йорк. Ако ситуацията не се промени се очаква премиерата на филма да бъде изместена с цял месец. Много се надявам това да не се случи и ще продължавам да следя събитията около така очакваната екранизация. Ето и горещи снимки, които може да не проследяват развитието във филма в детайли, но със сигурност доказват, че "Сексът и градът" е едно от най-важните събития в модата.


Саманта Джоунс се задоволява с дизайнерскич вибратор "Кокал" на Том Диксън ($380)


Миранда е с невталена рокля с шампа на Маги Лондон ($148)


Миранда Хобс е с чанта от питон и крокодил по дизайн на Нанси Гонзалес ($3250)


Шарлот както винаги предпочита сигурния и класически избор и залага на чанта Шанел ($3450)


Дженифър Хъдсън играе един от новите персонажи във филма, а именно асистентката на Кари. тя е с чанта на Шанел от новата колекция "Туийд и Чар"


Кари носи коктейлна рокля с леопардова щампа от пайети представена на пролетното ревю на младата дизайнерка Гуен Стефани за L.A.M.B.



Кари Брадшоу е с мини пола на Роберто Кавали, широка жилетка на Стела МакКартни и чантичка Прада. Съчетанието на аутфита със сиви чорапи и сиви къси ръкавици е смело и много оригинално, а разкошните лачени полу-боти прекрасно завършват цялостната визия.









1 коментар:

voxy каза...

който е избирал жените в "Сексът и градът" е с отвратителен вкус, при такова заглавие е престъпление да избереш толкова отблъскващи жени, при положение че не е някаква пародия