18.10.07

LIFE&STYLE


СПИСАНИЕ FASHION празнува 30-ата си годишнина със колекционерски юбилеен брой от 300 страници. Специалното издание на известното канадско списание ще е ретроспективен поглед върху историята и развитието му. То проследява метаморфозата му през годините, за да се стигне до днешния вариант. За корицата са избрани известните канадски модели Хедър Маркс, Джулиан Дунсктал и Мегън Колисън.




КАТРИН ЗИТА-ДЖОУНС е новото лице на бижута Di Modolo. Изящното излъчване на британката е главната причина тя да бъде избрана за рекламата на диамантените украшения, която се очаква да се появи още в ноемврийските издания на най-престижните списания като Vogue, In Style и W. "Възхитена съм от възможността да работя с Di Modolo Jewelry. Новата им колекция е перфектен баланс между класическия блясък и острите форми", коментира актрисата.




КЕЙТ МОС се изруси до бяло. Поводът за промяната е коледната рекламна кампания на модната марка на манекенката Topshop. Голяма част от колекцията е представена в новия брой на i-D Magazine. Стиайлингът, който Кейт предлага, се отличава с оригинално новаторство и дискретна екстравагантност.

Няма коментари: