18.10.07

Денимът - начин на употреба


Дънките са твоето спасение, когато за пореден път отвориш гардероба и установиш, че няма какво да облечеш. Вечният деним ти гарантира секси силует, изваяни задни части и много шик излъчване - а има ли място, ден от седмицата и час от денонощието, когато тази визия да е не на място? Въпросът е само да знаеш как да съчетаеш детайлите, за да пригодиш изгледа си към конкретния повод.

НА РАБОТА
Разчупи скучните рамки, като смениш черния класически панталон с елегантно разкроени дънки в неутрален цвят. Съчетай ги със закачлива риза, палто тип шлифер и класически обувки. Тази комбинация няма да остане незабелязана от колегите, а елегантната чанта ще добави делови полъх към закачливия ти избор.

ПРЕЗ УИКЕНДА
Спокойствието на уикенда можеш да подсилиш с мек и топъл пуловер в актуалния графитен нюанс. За лежерните разходки избери удобни обувки с дебел ток, а лачената чанта ще добави моден щрих към небрежната ти елегантност. И тук дънките са задължителни, избора на цвят и модел е въпрос на въображение с един малък съвет - широките крачоли отново са на мода.

НА ОБЯД
Независимо дали бързаш за среща с приятелки или бизнес обяд, можеш да си позволиш и щипка фриволност в облеклото. Деловият стил не е задължителен извън офиса и ти спокойно можеш да се довериш на широка елегантна блуза комбинирана с класически дънки. Лакът може да присъства в обувките или колана, а цветният акцент би паснал идеално на удобната ръчна чанта.

ВЕЧЕР
Лъскавите обувки и чанта ще те освободят от строгия и напрегнат делови ден. Сакото със сатенен ревер и блестящи елементи по блузата са елегантно намигане към нощ изпълнена с емоции. Дънките отново са леко разкроени отдолу, но апетитно обхващат ханша и бедрата.

Няма коментари: