25.10.07

LIFE & STYLE


ЕВА ЛОНГОРИЯ засне нова фотосесия за модната компания Bebe Sport, чието лице е от пролетта. “Отчаяната съпруга” демонстрира изключително атлетично тяло и изваяни форми и за миг дори бихме могли да забравим, че е висока едва 154 см. “Обожавам колекцията, токова е удобна и същевременно модерна”, коментира актрисата. Линията действително е много тренди и показва как можеш да тренираш усилено и пак да изглеждаш като слязла от модно дефиле.



РОБЕРТО КАВАЛИ пусна слънчеви очила “Eva”, кръстени на съпругата му. След невероятния успех на колекцията часовници “Eva Snake”, дизайнерът подари на половинката си и лимитирана серия луксозни очила, чиято цена на чифт е главозамайващите $ 640 . Изисканото бижу е част от колекцията Cruise на дизайнера, а най-хубавото е, че върви в комплект с луксозна дамска чанта, която малко или много оправдава високата цена.


КАЙЛИ МИНОУГ подписа договор с бижутерийна марка с 87-годишна история TOUS . “Нейната сила и решителност са това, което я направиха единствен възможен избор за TOUS” , коментират от компанията. Австралийската певица наскоро се пребори с рака на гърдата и се завърна на сцената по-красива от всякога. Партньорството между Кайли и испанския бижутериен гигант ще продължи до 2010 г., като певицата ще носи скъпите бижута дори за премиерата на документалния си филм “White Diamond”.

Няма коментари: