19.5.08

LIFE&STYLE


СЕКСЪТ И ГРАДЪТ продължава да пали модната индустрия. След тениските с надпис “Модата не е лукс” от колекцията на Сара Джесика Паркър за Steve & Barry’s, сега модната къща пуска на пазара и тишърти със слогани от филмовата екранизация на популярния сериал. Надписите ще гласят “I’m with Mr. Big” (Аз съм с Тузара), “ISex and the City” и запомнящи се реплики от филма. Естествено, както отдавна е моерно зад океана, процент от продажбите ще отиде за благотворителна кауза, а именно при фондация за защита на детето. Имайки в предвид цената от 8.98 долара, се очаква печалбите да са повече от успешни.


ВИСША МОДА за началната страница на Google създадоха популярни фешън дизайнери. Diane von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta и Akira Isogawa са имената на първите, които се включиха в нестандартното обличане на iGoogle. Освен модна тематика, “кожите” включват и музикални предложения от Coldplay и Beastie Boys, киното е застъпено от популярния актьор от китайски произход Джеки Чан, а на сериозен интерес се радват темите на Робин Худ и първия космонавт – Ланс Армстронг. И вие може да разкрасите Гугъла си като си изберете подходяща тема на интернет адрес: http://www.google.com/help/ig/art/ .


АГНЕС ДЕЙН започна музикална кариера. След като с гръм и трясък покори модната индустрия, Агнес се насочи и към музикалния бизнес. Супермоделът пее гост вокалите в най-новия сингъл на бандата Five O'Clock Heroes' , “Who”, и играе основна роля във видеото към парчето, което вече е заснето в столицата на модата Ню Йорк. Сингълът ще се развърти по телевизиите и радиата след официалната му премиера на 23 юни, но сигурни източници, които вече са чули парчето твърдят, че моделката има изключително сладък и женствен глас.


2 коментара:

Анонимен каза...

Първият космонавт , завърнал се жив на земята , е Юрий Гагарин.Нийл Армстронг (а не Ланс Армстронг) е първият човек стъпил на Луната.

бебешки дрехи каза...

благодаря за тази полезна информация !