7.4.08

LIFE&STYLE

Chloé има нов дизайнер. Френската модна къща Chloé назначи 38 годишната британка Hannah McGibbon за главен дизайнер на марката. До сега тя беше криейтив директор на парфюмения отдел на Chloé. Според специалисти стилът на McGibbon доста се доближава до този на Стела МакКартни, която напусна модната къща през 2001, за да се съсредоточи върху собствената си модна линия. Дебютът на новата дизайнерка ще бъде при представянето на колекция пролет/лято 2009.



САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР потвърди слуховете, че ще има продължение на “Сексът и градът – Филмът”. Упорито се говори и, че рап звездата ПЪФ ДЕДИ ще играе доста голяма роля във втората част на филма. “Да, разговаряли сме за това и е много вероятно.” – казва Сара – “Все пак кой е по-перфектен от него?”. Възможно е разбира се това да са само PR трикове, които да повишат интереса към предстоящата премиера на 30-ти май в Ню Йорк.



РЕЙЧЪЛ БИЛСЪН ще прави колекция за DKNY. Чаровната актриса от сериала “Ориндж Каунти – кварталът на богатите” ще създаде младежка колекция наречена “Edie Rose for DKNY Jeans”. “Изумена съм от доверието на екипа на DKNY Jeans, те изслушаха идеите ми и направиха нещата така, както си ги представях” – споделя Рейчъл – “Искам хората да оценят дрехите, не да ги приемат за поредната дизайнерска прищявка на известна личност. Искам да приемат линията на сериозно”. “Edie Rose for DKNY Jeans” ще бъдат на цена от по 19.50 и 49.50 долара чифта и ще се разпространяват във веригите Macy’s, Lord & Taylor и Nordstrom от септември т.г.

Няма коментари: