19.12.07

LIFE & STYLE

ПЕНЕЛОПЕ КРУЗ е най-добре облечената жена в Холивуд според списание In Touch. Испанката си спечели това звание с класическия си стил и факта, че за разлика от много други знаменитости успя да запази блясъка си на истинска звезда без да се натрапва с излишна екстравагантност. "Пенелопе има неповторим романтичен стил." ­ казват от списанието­ "Тя нагорещява червения килим с рокли без презрамки, като не губи нито грам от своята деликатност".


КЕЙТ МОС се разгорещи за Дона Карън. Топ моделът приключи фотосесията за пролетната колекция на DKNY, като отново разбуди мъжките страсти с горещи и секси кадри. Цялостната концепция е в ретро кубински стил и много напомня за горещите хавански нощи. Очаква се рекламата да се появи още във февруарските броеве на лайф стайл и модните списания.



ДЕЙВИД БЕКЪМ остана по слипове за кампанията на Armani Underwear. Футболистът, които наскоро беше обявен за най-чистоплътната звезда на планетата, ще рекламира италианската марка за щатския пазар. Armani Underwear за пръв път стъпва на американска земя, като стартовото включване ще бъде на страниците на престижното списание Vanity Fair. Италианският гигант вече е развил рекламна и PR стратегия, която възлиза на 40 мил. долара, част от които, разбира се,са предназначени за дълбокия джоб на мистър Бекъм.



ЕЙМИ УАЙНХАУС е новата муза на Карл Лагерфелд. Геният на Шанел нарече бунтарката модна икона, и я нареди до други свои вдъхновения като Никол Кидман и Кейт Мос. "Ейми е изключително красива и талантлива певица.." ­ казва дизайнерът ­ "Много харесвам прическата є и тя ме вдъхновява. Факт е, че Бриджит Бардо имаше подобен стил на косата в края на 60-те и началото на 70-те, но Ейми є е добавила собствен стил и обаяние към фризурата. Тя е Бриджит на новото време".