4.12.07

LIFE & STYLE

АНДИ УОРХОЛ вече има и свой аромат. Ексцентричната компания Bond No.9 пусна в производство аромат, който напомня на 60-те и носи името "Andy Warhol Silver Factory". Благоуханните нотки в парфюма са жасмин, перуника и любимия на художника цвят на виолетка.





ДИЗЕЛ най-после пуснаха собствен електронен магазин. "Искахме да пренесем изживяването от пазаруването на наши продукти и в интернет пространството", казва изпълнителният директор на компанията Ренсо Росо. Преди "откриването" на онлайн бутика, феновете на италианската марка трябваше да сърфират дълго из различни електронни аукциони, за да открият това, от което имат нужда. От компанията обмислят и отваряне на онлайн аутлет, за радост на всички фенове на намалените стоки.


МАНОЛО БЛАНИК събра скиците си в книга. 134 от най-добрите илюстрации на обувките на дизайнера, оцветени в над 125 цвята, са грижливо подредени в луксозното издание. Колекциите от 1970г. до 2000г. са отделени в различни раздели, като показват не само израстването, а и вечната актуалност на обувките на талантливия испанец. Той е любим дизайнер на голяма част от холивудския елит, а Наоми Кембъл го величае като "кръстникът на подметката".




Няма коментари: