17.12.07

LIFE & STYLE

NIKE пуснаха в продажба за Kоледа маратонки с брилянти. Спортните бижута бяха представени преди броени дни от Antwan Patton известен повече като Big Boi от Outkast. Събитието се състоя в Laced Up Boutique, Атланта, а цената на "брилянтните" спортни обувки е 225 долара.



РИДЛИ СКОТ планира да заснеме филм за членовете на легендарната модна династия Гучи. Режисьорът смята да фокусира филма върху Маурицио Гучи, който наследи империята след смъртта на баща си Алдо през 1983 г. Кулминацията на филма ще бъде убийството на Маурицио, който беше застрелян пред офиса си през 1995 г., а обвинена за престъплението беше съпругата му Патриция.




ФЪРГИ представи пролетната си линия от дамски чанти на бляскаво парти в Калифорния . Колекцията, наречена "Fergie for Kipling" изненада критиците, които не възлагаха особени надежди на дизайнерския талант на певицата. Първите 200 човека, които купят чанта от линията, пък печелят бонус запознанство с членовете на бандата Black Eyed Peas, чиито вокал е Фърги.




ЕВА МЕНДЕС свали всичко за PETA. Латинодивата остана само по очна линия в знак на протест срещу убиването на животни и използването на кожите им в модната индустрия. Още другата седмица огромни билбордове с апетитното голо тяло на Ева ще лъснат из цял Манхатън. "На първата си премиера в Ню Йорк носих кожено палто - споделя Ева - След това получих от РЕТА писмо, което ме накара да се замисля и се заклех повече никога в живота си да не облека кожа."







Няма коментари: