14.11.07

LIFE & STYLE

ДИТА ФОН ТИЙЗ подготвя малка изненада за своите фенове по Коледа. Тя ще зарадва почитателите на класическата красота със гореща фотосесия, като новото лице на авангардното бельо Frederick's Of Hollywood, които са избрали знойната хубавица за лице на празничната си серия. Дита е просто перфектна за нас - казват от модния гигант с близо 60-годишна история - нейният ретро блясък и класическо присъствие допълват идеално колекцията.





MAYBELLINE има ново рекламно лице. Това е зашеметяващият топ модел Джулия Стигнър, известна като едно от момичетата на Victoria's Secret. Немският супер модел и медийна звезда се присъедини към престижната листа на знаменитости на Maybelline, сред който са Кристи Тълингтън, Адриана Лима и Ерин Уасон.





GUERLAIN пусна на пазара червило за 62,000 $. Козметичният гигант, създател на първото компактно червило още през далечната 1920 г., пусна на пазара серията "KissKiss Gold and Diamonds", което е най-скъпото червило на света. Дамското бижу е изработено от 110 гр. 18-каратово жълто злато и e инкрустирано с 199 диаманта от по 2,2 карата всеки. Безценното червило се продава в 15 нюанса - 6 розови, 6 червени и 3 неутрални.





CALVIN KLEIN отново зарадва верните си клиенти с разкрасителна линия. Колекцията е вдъхновена от топ тенденциите на модния подиум, а всеки продукт изглежда като произведение на изкуството. Това всъщност е едва третият опит на марката на козметичния пазар. Първото им появяване е през 1977 г., после едва през 2000 г., а тази есен качеството е съчетано с подходящ етикет и има амбициите да утвърди традиция в козметичното присъствие на марката.

Няма коментари: