11.11.07

Рожден ден за чудо и приказ...

Както обещах, при първа възможност коментирам рождения ден на моята Калина. Заглавието не е случайно, купона наистина си беше на високо ниво. Организацията започна още в куловото заведение “Тифани”, за да избухне с пълна сила в “Най” клуб. Събитието уважиха изкусителката Ива с чисто новото си гадже /ако някой го е разпознал, печели уважението ми за зрителната си памет/, колоритната Златка, както и много уважаемият Жоро Неделчев. Специално от Пловдив долетяха двама верни другари на Калина от тийнейджерските години – Ачо и Крум. Естествено през цялото време плътно до рожденичката бяхме аз и вечният й приятел Васил Тошев.
Понеже блогът е на модна тематика няма да е лошо да коментирам малко и облеклото на присъстващите. Калина беше в разкошна рокля по дизайн на Моника и Пенелопе Круз за Манго, в чието удобство се беше уверила още на партито по случай първата серия от реалити сериала “Острова на изкушението”. Златка пък изненада със перфектен нюх към тенденциите с рокля за 15 евро, която е открила в столицата на модата Милано. Аз, за да дам личен пример, се бях барнала в лилава рокля и лилави боти от велур.
Всички се забавляваха много и почти не остана не-флиртуващ гост. Няма да коментирам кой с кого се сваля и целува, но страстите наистина бяха горещи. Към 2 ч. Пристигна тортата изненада, заедно с бутилка шампанско, придружени от оркестъра на “Най”. Под съпровода на “Честит рожден ден... милионерка в евро....” всички трескаво търсихме Калина, която се беше запиляла незнайно къде. Появи се със широка усмивка няколко песни по-късно и естествено веднага оцени качествените достойнства на шампанското. Останалото ми е малко мъгла, понеже както вече споменах имаше предпоставки за флирт и аз не останах безучастна. В ранната сутрин рожденичката вече липсваше на купона, а аз с много трудности прибрах подаръците и огромните букети с цветя в къщи.


Всичко започна много спокойно... На снимката Калина е със своята добра приятелка, Цвети


Ива и Сашо демонстрираха елегантно присъствие в "Тифани" и дискретно прпуснаха "Най" клуб...

Златка и най-готината служителка на СИА - Боби.

Калина подари танц и на най-добрия си приятел Васко Тошев

Вечният кавалер в лудориите ни, Ачо от салон "Нуши"


Крум и Ачо прпътуваха разтоянието от Пловдив до София, за да присъстват на събитието, евала майна ;)

"Светата тройца" - както обичаме да се наричаме иронично

Макар свещите на тортата да бяха угаснали, оркестърът повтори куловия чалга вариант на "Честит рожден ден...."







1 коментар:

future каза...

Мила Силвия, това, че си уважила празника на приятелката си е чудесно. Само не знам как публикуват текстовете ти, защото са ужасно неграмотни. Истина е, че печатните издания имат хора, които коригират правописа и пунктуацията. Те, с техните корекции, обаче не могат да изградят никакво отношение към езика, което при теб очевидно липсва. Съветвам те да се научиш да пишеш грамотно, за да публикуваш с гордост текстовете си, а не да се налага да получаваш коментари като моя. Успех!