8.11.07

LIFE & STYLE

SPICE GIRLS гладуват за рекламна фотосесия с бельото на Victoria's Secret. Макар че идеята все още се преговаря, спайските вече избират сексапилни одежди, като всяка от тях ще отговаря на характера им. Искрено се надявам поредната PR акция на амбициозната г-жа Бекъм да се увенчае с успех и да можем да се насладим на по-разсъблечените тела на красавиците.


КЕЛВИН КЛАЙН търси “Мъж на годината”, който да стане новото лице на марката. Търсенето ще продължи до 30-ти ноември и като почитателка на българския мъж, вярвам, че нашите юнаци ще излязат с едни гърди пред другите. Затова господа красавци, пращайте снимки на http://www.gqconnects.com/ckman/ .





КЛАУДИЯ ШИФЪР е новото лице на есенно-зимната колекция на Шанел. Любимката на главния дизайнер на марката, Карл Лагерфелд, се завръща на модната сцена, за да заснеме предизвикателна черно-бяла фотосесия.





ЛИВ ТЕЙЛЪР представи новия аромат на Givenchy в най-големия магазин от веригата “Sephora” в Ню Йорк. Новият парфюм се казва “Very Irresistible” и представлява много неустоима комбинация от цветен букет.

Няма коментари: