14.11.07

5 причини да обичаш Роберто Кавали

1 Маията за Кавали стил взе своя връх, когато преди броени дни последната колекция на дизайнера за H&M беше разпродадена за час и остави магазините празни и опустошени. Известните и богатите също побързаха да се снабдят с актуалните парцалки, за които шушука цял Холивуд. Естествено на тях не им се е наложило да се блъскат в тълпата и да дърпат яростно щампираните дрешки, а направо са пратили личните си стилисти в централата на H&M.


2 За радост на тези, които обичат дори питието им да е дизайнерско, Кавали създаде Roberto Cavalli Vodka. 40 градусовото удоволствие на цена от 60 $ се бутилира от компанията, лансирала и друга "модна" напитка, а именно Frida Kahlo Tequila. Алкохолният дестилат е направен от италианска вода, като приносът на Кавали е в дизайна на бутилката и разбира се в толкова ценния етикет.

3 Той е кралят на животинските щампи и дизайнерът с най-много имитации на черния пазар. С налагането на името си през 90-те, Кавали подлуди света със своят рокендрол стил. Леопардовите, тигровите и дори змийските принтове събудиха първичния инстинкт на модния подиум. През 1998 г. той пусна достъпната младежка линия Just Cavalli, последвана от RC Menswear и детската колекция Angels and Devils. Амбициозният италианец е сложил подписа си на всичко, което може да се свърже с модата, като бельо, бански, слънчеви очила, парфюми и дори обзавеждане и аксесоари за дома.



4 Яхтата Роберто Кавали, дълга 40,8 м е легенда из най-луксозните пристанища по света. На фешън лодката са пекли перфектни тела не една и две световни звезди, за които е въпрос на престиж да поддържат приятелски отношения с дизайнера. Морският дом на Кавали е обзаведен, разбира се, с мебели по негов дизайн. На яхтата има толкова много кожи от редки и екзотични животни, че пред нея бледнее дори лодката на Аристотел Онасис със тапицерията си от кожа на син кит. Естествено, щом говорим за мода, фасадата също трябва да носи фешън нюанс. Той се състои в боята, която променя цвета си според слънчевата светлина и цвета на водата.


5 Роберто Кавали е любим дизайнер на звезди като Виктория и Дейвид Бекъм, Лени Кравиц, Бритни Спиърс, Дженифър Лопез, Скарлет Йохансон и Бионсе. Щом дори те се прекланят към таланта му, как бихме могли да устоим ние.






1 коментар:

Анонимен каза...

butch lesbian women lesbian bars san francisco first time lesbian pics free lesbian porn sites with sound free hardcore lesbian pussy licking lesbian beauties 3 asian beauties india lesbian black