12.9.07

FASHION&STYLE

Армани представи нова лимитирана колекция за разкрасяване. Интересното при нея са луксозните кожени кутии, в които е поставена, от там идва и името leather collection. Серията включва 9 продукта сред които най-ярко изпъкват триото сенки в меки цветове, революционния молив за очи, който се нанася като очна линия и разбира се наситените червила. За щастие въпреки лимитирана бройка цената не е прекалено висока за този клас козметика.


Виктория и Дейвид Бекъм отново отварят вратите на спалнята си. Това се случи по време на фотосесия за новия аромат на известното семейство. Фотограф на влюбените е скандалния Тери Ричардсън известен с полупорнографското си виждане към фотографията. Парфюма се казва Intimately Beckham Night и целта му е да оцвети имиджа на двойката в по-интимни краски. С производството му се е заела френската фирма Coty, която вече има в актива си от продукти ароматите на Кайли Миноуг и Кейт Мос.



Дизайнерка на Гучи ще замести Валентино Гаравани. Модната къща избра Алесандра Факинети за заместничка на великия моден диктатор. Това се случи след като 75-годишния дизайнер обяви, че напуска света на модата след 45 години на върха. Факинети ще отговаря за женската линия и ще представи първата си колекция за "Валентино" през март 2008 г., тя е проектирала две колекции жени за "Гучи" преди да бъде забелязана от италианската модна къща.


Няма коментари: