26.9.07

НОВИНИ ЗА МОДАТА И ХОРАТА

СЕКСЪТ И ГРАДЪТ СЕ ЗАВРЪЩА! Кери Брадшоу и приятелки се събраха за последен поклон пред вярната си публика. Причината за това събитие е началото на снимките на дългоочаквания филм, носещ същото заглавие. Всички помним мелодраматичния финал на сериала, а филмовата му версия има за цел да ни развълнува дори още по-силно. С тази продукция любимите героини ще спуснат тежките завеси на най-модното събитие на телевизионния екран.






ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН облече рокля от вода за рекламната кампания на собствената си линия сандали. “Ipanema Gisele Bundchen line” се казва серията изящни обувки, дело на най-скъпоплатената манекенка в света. Това е втората подобна колекция на бразилката, след като преди няколко месеца изкара линия фешън джапанки за по 230 долара чифта. Заради успеха им предприемчивата красавица си извоюва място в списъка на “Форбс” за най-влиятелните знаменитости през 2007 година.





НАОМИ КЕМБЪЛ беше звездата в първата вечер от Седмицата на модата в Милано. Чернокожата манекенка, известна със сприхавия си нрав, за първи път поде благородна инициатива и организира благотворителен коктейл, в който събра средства за жертвите на най-големите наводнения в Британия от 60 години насам. “Черната перла” не пропусна да се изяви и на котешката пътечка, като дефилира с бански костюм, обшит със смарагди, дело на известните моделиерки Алесандра и Франческа Пиачентини.


Няма коментари: