26.9.07

5 горещи съвета за студените месеци

Тази есен трябва да ги имаш

1. Покрий ръцете
Освен за да топлят нежните ти ръце, тази есен ръкавиците ще бъдат и актуална модна притурка към цялостната визия. Дължината им е до лакътя, а материята си остава вечно актуалното есенно/зимно плетиво. Естествено, дължината може да е и стандартна, но това се отнася само за кожените ръкавици с изчистен дизайн. Първите чудесно се съчетават с палта тип шинел от фино обработена вълна и голям плетен шал. Кожените са за по-елегантни връхни дрехи, като шлиферите, които ни гледат от всяка витрина тази есен.

2. Поглези краката
Сезонът на падащите листа вдъхновява за елегантни боти и нестандартни платформи. Тази есен обаче може да вкараш в употреба полуотворени обувки и дори сандали. “Виновни” за това са цветните чорапогащници с плътност повече от 40 DEN, които най-добре се съчетават с обувка с открити пръсти. Можеш да сложиш плътните чорапи навсякъде и по всяко време с една единствена забележка, съчетай ги цветово поне с един от аксесоарите си.

3. Покажи истинския си цвят
От крещящите примитивни нюанси до съблазнителните сенки на розово и пурпурно, няма да сгрешиш с който и да е цвят. Позволи си да се превърнеш в свежо цветно петно на фона на убитите есенни тонове. Осмели се да обу
еш сини обувки, които да отиват сами на себе си или комбинирай жълта чанта с обици в същия цвят.

4. Бъди фешън хулиганка
Разпуснато, но шик - това е мотото, което трябва да следваш, ако заложиш на уличния стил. Суитчърът вече не е задължително спортен артикул. Съчетан с прилепнал панталон и обувки с висок ток, пуловерът с качулка спокойно може да се включи в графата спортна елегантност. Ако все пак ти е прекалено небрежен, винаги можеш да го пристегнеш в кръста с дебел, лачен колан в цвета на панталона или клина, който носиш.

5. Hands-free
Евтиното винаги излиза скъпо, по тази логика скъпото винаги си струва. Стисни зъби и похарчи малко повече пари за качествена чанта с дълга дръжка. И за да е дълготрайна инвестицията, чантата трябва да е в неутрален цвят и задължително от естествена кожа.







Няма коментари: