17.3.08

LIFE & STYLE

АРМАНИ ще бъде дизайнер на костюмите на АЛИША КИЙС по време на световното й турне “As I Am”. Вдъхновена от новата колекция на дизайнера, певицата е решила, че крокодилските щампи и лачените панталони са перфектни за новия й имидж. “Армани е феноменален!” – споделя Алиша – “Той знае как да скрои перфектната дреха за жена като мен. Неговият дизайн е въплъщение на класа и дързост” Армани от своя страна споделя, че е горд да работи за артист като Алиша Кийс, като сравнява таланта й с този на Арета Франклин.



КЕЙТ МОС се съблече за 8-ми март. Фотосесията е заснета за френския вестник Libération по случай международния ден на жената. Фотограф на сесията е небезизвестния Хеди Слиман, бившият дизайнер на модна къща Кристиан Диор, който направи революция в мъжката линия на марката.





ДЖОРДАН или Кейти Прайс както напоследък е по-известна, пусна на пазара дългоочакваната си линия дамско бельо. За учудване на всички, които очакваха на представянето освен сочните форми на Джордан да позяпат и стройни манекенки, моделите представящи колекцията на англичанката бяха закръглени и дори дебели тийнейджърки. Линията на съпругата на Питър Андре е предназначена за жени от всички размери и модели на бельото бяха фенки на Кейт, които имат несъвършена фигура.


БАР РАФАЕЛИ е новото рекламно лице на Accessorize. Приятелката на Леонардо ди Каприо последва стъпките на Миша Бартън, Хайди Клум и Кели Осбърн и подписа двугодишен договор с популярната марка аксесоари. Освен рекламния договор около Бар се шуми и за слуха за таен годеж между нея и Ди Каприо. Причина за клюките е факта, че наскоро актьорът е гостувал на семейството на манекенката в Израел, където най-вероятно официално е поискал ръката й.

Няма коментари: