17.3.08

LIFE & STYLE

ПОДМЛАДЯВАЩА НАПИТКА е новият хит в Япония. Вкусният коктейл съдържа колаген и увеличава хидратацията на клетките и подпомага тяхното възобновяване. Действието на напитката е видимо след 45-тия ден и със сигурност е по-добро решение от ботокса. В действителност колагенът се съдържа в малки количества в тялото на човека и увеличаването на неговото количество видимо подмладява кожата и освежава тена.



МАРК ЯКОБС потвърди политическите си пристрастия, като пусна на пазара тениска с лика на Хилари Клинтън. Борбата за кадидатура на демократическата партия за президентското място се превърна в истинска война, след като цял куп звезди, сред които Раян Филипе и Джесика Алба, участваха в музикален клип в подкрепа на чернокожия Барак Обама. Хилари отвърна на удъра, като беше подкрепена от едно от най-уважаваните имена в бранха, а именно Марк Якобс. Тениските се продават в бутиците на дизайнера в цялата страна на скромната цена от 38 долара.


ХАЛИ БЕРИ ще зарадва дамите с аромат носещ нейния подпис. Това стана ясно след като носителката на Оскар подписа договор с известния козметичен гигант Coty. Други знаменитости, които ароматизираха шишенца с марката Coty са Дженифър Лопез, Дейвид и Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Гуен Стефани, Селин Дион и Кейт Мос. За сега Хали работи върху съставките на аромата, който се очаква на пазара догодина.



МЕЛ Б пуска собствена модна линия. След колежката си Виктория Бекъм, сега и Мел Б ще се гмурне във водите на фешън индустрията. Близък до певицата споделя – “Все още е в начален стадий, защото Мел подготвя собствена марка. Със сигурност е по-добре така отколкото колекция към някоя известна дизайнерска къща.”

Няма коментари: